Ubytování Filmový festival Karlovy Vary

festival KV 2025
Užijte si 59. ročník filmového festivalu Karlovy Vary 2025
s pohodlným ubytováním v hotelu Marttel a parkováním zdarma

59. ročník filmového festivalu Karlovy Vary se uskuteční v roce 2025 v termínu 04.07. – 12.07.25 a slibuje opět přinést záplavu filmových premiér, hvězdných hostů a nezapomenutelných zážitků. Pokud hledáte ideální místo k ubytování během této prestižní události, hotel Marttel je tou správnou volbou 

Užijte si 59. ročník filmového festivalu Karlovy Vary 2025
s pohodlným ubytováním v hotelu Marttel a parkováním zdarma

59. ročník filmového festivalu Karlovy Vary se uskuteční v roce 2025 v termínu 04.07. – 12.07.25 a slibuje opět přinést záplavu filmových premiér, hvězdných hostů a nezapomenutelných zážitků. Pokud hledáte ideální místo k ubytování během této prestižní události, hotel Marttel je tou správnou volbou.

Perfektní lokalita blízko centra dění

Hotel Marttel se nachází jen pár minut chůze od hlavního centra festivalu. Díky své poloze nabízí hostům skvělou dostupnost k hlavním projekčním sálům, červenému koberci a dalším festivalovým atrakcím. Můžete se těšit na snadný přístup k veškerému dění, aniž byste museli řešit komplikace s dopravou.

Pohodlí a komfort za přijatelnou cenu

Hotel Marttel nabízí širokou škálu pokojů, které uspokojí jak jednotlivce, tak i páry či rodiny. Každý pokoj je vybaven nábytkem, pohodlnými postelemi a všemi potřebnými zařízeními pro váš komfortní pobyt. Po náročném dni plném filmových projekcí si můžete odpočinout v klidném prostředí hotelu a načerpat energii na další festivalový den.

Parkování zdarma pro naše hosty

Víme, jak důležité je mít možnost snadného a bezpečného parkování. Hotel Marttel proto nabízí svým hostům parkování zdarma přímo u hotelu. Nemusíte se obávat hledání volného místa nebo vysokých poplatků za parkování ve městě. Můžete se plně soustředit na užívání si festivalu.

Skvělá dostupnost dalších služeb

Kromě pohodlného ubytování a parkování zdarma hotel Marttel poskytuje také další služby, které váš pobyt ještě více zpříjemní. Naše recepce je otevřena 24/7 a je připravena vám pomoci s jakýmikoliv dotazy či požadavky. Můžete využít také hotelovou restauraci, kde se podávají chutné snídaně.

Rezervujte si svůj pobyt již dnes

Nečekejte a zajistěte si své místo v hotelu Marttel pro 59. ročník filmového festivalu Karlovy Vary 2025 již dnes. Naše kapacity jsou omezené a zájem o ubytování v této době je tradičně vysoký. Rezervujte si svůj pobyt online přes naše webové stránky nebo nás kontaktujte přímo telefonicky.

Užijte si nezapomenutelný filmový festival s pohodlným ubytováním v hotelu Marttel, který vám poskytne ideální základnu pro všechny festivalové aktivity. Těšíme se na vaši návštěvu!

Přímá rezervace za nejlepší dostupnou cenu 

Nejlepší dostupná cena